Arken Zoo Fredrik Steen

Arken Zoo tillsammans med Fredrik Steen

Arken Zoo vill hjälpa sina kunder att bli bättre hundägare och ett steg i detta är att inleda ett samarbete med Fredrik Steen. Samarbetet kommer att fokusera kring utbildningar, föreläsningar och exklusivt material till medlemmar i Arken Zoo Klubben.

Arken Zoo med hjälp av Fredrik Steen vill vägleda fler till att bli bättre hundägare genom att lära sig mer och stärka relationen med sin hund. Samarbetet kommer dessutom att innehålla en mix av aktiviteter som live-shopping, digitala samtal, tips och råd. Dessutom kommer medlemmar i Arken Zoo Klubben få tillgång till exklusivt material och olika aktiviteter. Allt kommer finnas på Arkenzoo.se

Redan nu är vår Live Shopping med Fredrik Steen igång.

Visste du att…

Arken Zoo är Sveriges största, rikstäckande husdjurskedja som erbjuder det bästa för dig och ditt djur. Vårt sortiment är noga utvalt och innehåller allt ditt husdjur kan tänkas behöva. Sortimentet är brett och prisvärt och du hittar välkända varumärken av högsta kvalitet. Förutom ett stort antal fysiska butiker från norr till söder har vi en gedigen e-handel. I e-handeln får du samma goda service, lika brett sortiment och samma kunskap som i våra butiker. Ett besök hos oss ska ge dig en härlig upplevelse fylld av glädje och inspiration.

Sedan 2015 är Arken Zoo en del av nordens största husdjurskedjekoncept, Musti Group, med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland. Du kan lita på att produkter du köper hos Arken Zoo lever upp till dina och ditt husdjurs krav. Hos oss finns produkter för hund, katt, smådjur, fisk och fågel.

Full service, trygghet & goda råd

Arken Zoo grundades 1987 och har alltså över 30 års erfarenhet i branschen. Därför kan du alltid vara säker på att vi erbjuder det bästa till dig och ditt husdjur.

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Genom rätt kunskap och bra service kan du lita på att du får det du förväntar dig av oss. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har frågor eller behöver rådgivning.

I flera av våra butiker hittar du Trimmis och/eller Vettris. Trimmis är Nordens största hundfrisörkedja. I Trimmis salonger får ditt husdjur en underbar spa-upplevelse. Duktiga hundfrisörer erbjuder trimning, klippning, bad, kloklippning och utredning av tovor.

Vettris en kedja av veterinärkliniker med engagerad personal i moderna, trivsamma lokaler. Klinikerna erbjuder allt från rådgivning till vaccinationer, medicinska behandlingar och kirurgi.

Välkommen till Arken Zoo. Vi älskar djur.