Till dig som ska köpa hund finns Hundägarcertifiering ©

Den här webbutbildningen leder till ett unikt Hundägarcertifikat som ger dig mer kunskap och bevisar att du är en hundägare som tar ansvar. Genom att gå denna hundutbildning ger du din hund de bästa förutsättningarna för att bli en lyckligare familjemedlem.

Oavsett om du har en hund eller planerar att köpa en hund eller valp så är detta perfekt start innan du till exempel går en valkpkurs eller andra hundkurser. Det är en bred och allmän utbildning om Kynologi, det vill säga ”läran om hunden”.

Webbutbildningen är framtagen av några av Sveriges främsta hundexperter och veterinärer och lutar sig mot de lagar och regler som gäller kring ansvarsfullt hundägande.

Utbildningen består av 22 lektioner med delprov efter varje lektion.När du har genomfört alla lektioner och svarat rätt på alla frågor så kommer du att få ditt unika hundägarcertifikat som du kan ladda ner och skriva ut.

Du kan göra webbutbildningen när det passar dig på dygnet, alla dagar i veckan. Det går att även att pausa påbörjad utbildning och du kan påbörja den igen där du slutade.

Genom att du genomför utbildningen med godkänt resultat kan du stolt titulera dig som certifierad hundägare.

Håll även utkik efter förmåner och erbjudanden som kommer erbjudas till dig som är certifierad.

Varmt välkommen att köra igång!