(Genomfört) Live Event 13 april: Härliga promenader – lär din hund gå fint i koppel

Att promenera med hunden ska vara härligt och mysigt, inte besvärligt och stökigt. Väldigt många hundar drar i kopplet på promenader. En stor anledning till detta är att man inte tränar rätt. Många ”anti-drag” övningar som är kända gör dig som hundägare än mer ointressant på promenaden och det gör många gånger problemet värre.

På den här föreläsningen på en och en halv timme kommer jag gå igenom hur jag tycker du ska göra och tänka för att få bästa resultat. Jag kommer ge dig många konkreta tips och råd och flera effektiva övningar du kan träna med din hund. Följer du mina råd och gör övningarna så kommer du få en helt annan känsla på promenaderna och du kommer få en hund som kommer förstå vad du vill av den.

Hoppas vi ses den 13 april!

// Fredrik Steen

Tips vid inloggning:
Vi börjar med att logga in på plattformen kl. 20.15. Själva föreläsningen startar kl. 20.30 och vi håller på i 1,5 timme. Jag försöker som vanligt hinna med några av era frågor också. Har du inte tid att se den på kvällen men har köpt en biljett innan vi startar, så har du ytterligare sju dagar på dig att titta på den hur många gånger du vill. Boon kommer att bekräfta ditt köp via mejl så håll utkik i din inkorg (ibland händer det att den hamnar i din skäppost). Kom ihåg vilken mejladress (som blir din lösen) du använder när du köper biljetten då den ger dig access när du loggar in.
Behöver du support så är det till: hello@boon.tv du mejlar.