(Genomfört) Live Event 16 mars: Socialisering – Viktigt för valp och vuxen hund

Det är viktigt att lära valpen eller den vuxna hunden hur den ska uppträda i närheten av andra hundar, tillsammans med andra hundar, på arbetsplatsen, på restaurangen, hemma hos vänner och i alla möjliga och omöjliga miljöer och sammanhang. Det är också viktigt att lära valpen eller den vuxna hunden hur den ska hantera röriga miljöer, för hunden främmande ljud och mycket annat. Det här kallar vi socialiseringsträning.

Gör vi denna träning rätt får vi en lugn, trygg och anpassningsbar hund. Tränar vi detta fel så kan de ofta skapa stress och beteenden vi senare kallar felbeteenden. Detta kommer jag gå igenom på min föreläsning den 16 mars. Föreläsningen är förlängd till 1,5 timme.

Hoppas vi ses då/ Fredrik Steen.

Tips vid inloggning:

Vi börjar med att logga in på plattformen kl. 20.15. Själva föreläsningen startar kl. 20.30 och vi håller på i 1,5 timme. Jag försöker som vanligt hinna med några av era frågor också.

Har du inte tid att se den på kvällen men har köpt en biljett innan vi startar, så har du ytterligare sju dagar på dig att titta på den hur många gånger du vill.

Boon kommer att bekräfta ditt köp via mejl så håll utkik i din inkorg . (ibland händer det att den hamnar i din skäppost). Kom ihåg vilken mejladress (som blir din lösen) du använder när du köper biljetten då den ger dig access när du loggar in. Behöver du support så är det till: hello@boon.tv du mejlar.