(Genomfört) Live Event 2 februari: Belöningar – så lär du din hund bäst

Med hjälp av belöningar finns ingen gräns på vad du kan lära din hund. Du kan lära den gå på lina, eller gå ”fot”. Du kan lära den krypa, eller varför inte dansa på bakbenen. Det är med hjälp av belöningar som exempelvis tullhunden söker med glädje efter narkotika dag efter dag. 

Det är med hjälp av belöningar du lär din hund lydnad, eller andra saker du vill att din hund ska göra. Under den här föreläsningen ger jag dig mina bästa tips och råd på hur du ska använda dig av belöningar. Jag ger dig också en mängd konkreta tips och råd på hur du kan lära din hund olika saker. Alltifrån partytricks till lydnad och spårarbete. Med hjälp av belöningar kan du göra din hund till världens roligaste vän. Hoppas vi ses! // Fredrik Steen 

Tips! 😃 Vi börjar med att logga in på plattformen kl. 20.45. Själva föreläsningen startar kl. 21.00 och vi håller på i en timme. Jag försöker som vanligt hinna med några av era frågor också. Har du inte tid att se den på kvällen men har köpt en biljett innan vi startar, så har du ytterligare sju dagar på dig att titta på den. Priset är som vanligt en HUNDring . Boon kommer att bekräfta ditt köp via mejl så håll utkik i din inkorg . (ibland händer det att den hamnar i din skäppost). Kom ihåg vilken mejladress /lösen du använder när du köper biljetten då de ger dig access när du loggar in. Behöver du support så är det till: hello@boon.tv du mejlar.