(Genomfört) Live Event 20 oktober: Hunden måste komma när du ropar

Att min hund kommer när jag ropar på den är kanske det viktigaste som finns när det gäller ett hundägande. Jag behöver knappast förklara varför det är så viktigt, men jag kan ändå inte låta bli att nämna några saker här. Det kan vara skönt att släppa hunden lös ibland.

Kanske när du är ute och plockar svamp i skogen eller när du vill låta din hund leka med en annan hund. Det är viktigt för hundens säkerhet i många lägen och det är också praktiskt på många sätt. Att vara ägare till en hund som inte kommer när man ropar är besvärligt och många gånger väldigt oroligt.

Den 20 oktober kör jag live igen och tänker då ge er mina bästa tips. Klockan 21.00 börjar vi med att småprata lite och se till att alla är ombord innan vi kl. 21.10 startar igång en timme med föreläsning och så många frågor och svar jag hinner. Hoppas ni klickar hem en biljett i tid eftersom vi reserverat ett begränsat antal. Det är också bra om ni är på en plats med med ett bra nätverk när vi ”ses” live. Priset är som vanligt en HUNDring och ni kan se eventet flera gånger under en veckas tid.

Varmt välkomna! 

//Fredrik Steen