(Genomfört) Live Event 25 maj: Bli bäst på inkallning och lär din hund komma när du ropar

Vill du bli bäst på inkallning och att din hund alltid kommer att komma när du ropar på den? Då ska du hänga med på den här föreläsningen. Jag kommer med hjälp av filmklipp visa och förklara hur jag tänker och gör kring en bra och säker inkallning. Du kommer att få mina bästa tips och jag kommer att gå igenom dem steg för steg så att det blir enkelt och tydligt för dig. Det handlar om träning och det handlar om att du ska träna rätt. Jag vill hjälpa dig att inspirera, motivera och ställa rättvisa krav på hunden. När du kan det, så kommer du få en hund som kommer till dig när du ropar på den och det gör att både du och hunden känner frihet och säkerhet. Hoppas vi syns den 25 maj. //Fredrik Steen

Fredrik Steen