(Genomfört) Live Event 27 april: Valpspecial – Lär din valp mina 8 bästa…

När hunden är ung, då är den som mest lättformad. Desto bättre du är på att lära valpen saker redan från början, desto lättare och bättre liv kommer du och hunden att få tillsammans. På den här föreläsningen, tisdagen den 27 april, går jag bland annat igenom hur du hjälper valpen att bli rumsren, hur du ska tänka omkring uppfostran, ensamhetsträning, kommunikation, följsamhet, kravställning, uppträdande vid andra hundar och människor, och att valpen kommer när du ropar, alltså inkallning.

Om du har en hund som är under året, eller ska skaffa en valp, då hoppas jag att vi ses på min föreläsning. //Fredrik Steen

Tips vid inloggning:

Vi börjar med att logga in på plattformen kl. 20.15. Själva föreläsningen startar kl. 20.30 och vi håller på i 1,5 timme. Jag försöker som vanligt hinna med några av era frågor också. Har du inte tid att se den på kvällen men har köpt en biljett innan vi startar, så har du ytterligare sju dagar på dig att titta på den hur många gånger du vill. Boon kommer att bekräfta ditt köp via mejl så håll utkik i din inkorg (ibland händer det att den hamnar i din skäppost). Kom ihåg vilken mejladress (som blir din lösen) du använder när du köper biljetten då den ger dig access när du loggar in. Behöver du support så är det till: hello@boon.tv du mejlar.