(Genomfört) Live Event 3 november: Skippa att FYA när du i stället kan HJÄLPA

Likt en förälder kan inte heller en hundägare var helt perfekt hela tiden, men vi kan faktiskt jobba på att bli bättre.

Självklart kan du bli sur på din hund när den gör något den inte får göra, inte minst för att lösa problemet där och då. Att vänta på att något sker så man kan ”berätta” för sin hund att den nyss gjort fel, det är en dålig strategi, i alla fall om man vill ha framgång i sin träning.

Vill man träna bort ett problembeteende, då handlar det om att hjälpa, visa och förekomma så att hunden istället gör rätt. Häng med mig på min nästa föreläsning ,tisdag den 3:e november så ska jag ge dig mina bästa tips på hur du ska tänka och agera. 

Vi startar med inloggning kl. 20.45 och ser till att alla är med när jag startar kl. 21-22 med föreläsningen och så många frågor och svar jag hinner med. Om du vill ha biljett så boka din plats så fort som möjligt.

Kan du inte se eventet live på kvällen den 3:e men har en biljett, så har du ytterligare 7 dagar på dig att logga in och titta. Kom ihåg hur du loggar in (på samma sätt som när du köper biljetten) och när vi kör live så är det bra om du har en bra uppkoppling så du kan se och höra mig bra. Får du trots det problem så är det bara att chatta med den proffsiga supporten på Boon eller skicka ett mejl till Christian@boon.tv Boon kommer att skicka bekräftelsemejl och även påminna dig ett par dagar innan. Får du inga mejl så kika i skärpposten om mejlen eventuellt hamnat där.

Hoppas vi ses!

//Fredrik Steen