(Genomfört) Live Event 6 oktober: Gå fint i koppel

Många hundägare har problem med att hunden är besvärlig under en promenad då den går i koppel. Detta påverkar ett harmoniskt hundägande mer än vad man kanske tänker på. Promenaderna blir besvärliga och inte alls sådär härliga som man tänkt sig. Viljan att vara ute och gå med sin hund kanske avtar. Det blir en negativ spiral som påverkar både hunden och hundägaren. Häng med på en timme då Fredrik guidar dig och berättar vad han tycker fungerar bra och vad du kan tänka på.

Priset är en HUNDring och hela familjen kan samlas och ni kan se avsnittet en vecka efter i fall ni inte hinner på kvällen. Boon.tv har fantastiskt bra support men för att slippa kontakta dem så kom ihåg hur du loggar in och håll utkik i mejlen för de både bekräftar ditt köp till eventet samt påminner och ger info. Ser du inget mejl så titta om de inte hamnat i skräpposten. Det enda du behöver sen är en bra internetuppkoppling. 

Hoppas ni hänger med! Vi kör live den 6:e oktober kl 21.00. Har ni några frågor så ställ dem gärna i chatten några dagar innan eventet.

koppel