(Genomfört) Live Event 8 juni: Träna din hund till imponerande och härlig lydnad

Oavsett om du har en familjehund eller en tävlingshund så är det kul om den har en bra och imponerande lydnad. Det kan dessutom vara väldigt praktiskt att ha en lydnad som fungerar oavsett yttre störningar.

 I den här föreläsningen ska jag berätta hur jag har tränat lydnad med ett fyrtiotal hundar, bland annat till VM. Jag kommer berätta hur jag tränat så att mina hundar tål många typer av ”störningar” och får uthållighet i varje moment och jag kommer inte minst berätta om det jag kallar ”överinlärning”, något som jag tycker är enormt effektivt och bra. 

Det är roligt träning, men man måste tänka lite ”utanför boxen” och framför allt göra rätt. Då kan du och din hund nå hur långt som helst. Så oavsett om du har tävlingsambition eller inte, oavsett vilken hundtyp du har – Är du intresserad av lydnad och vill höra vad jag har för tips och råd så missa inte föreläsningen den 8 juni. 

Hoppas vi ses / Fredrik Steen

Tips vid inloggning:

Vi börjar med att logga in på plattformen kl. 20.15. Själva föreläsningen startar kl. 20.30 och vi håller på i 1,5 timme. Jag försöker som vanligt hinna med några av era frågor också. Har du inte tid att se den på kvällen men har köpt en biljett innan vi startar, så har du ytterligare sju dagar på dig att titta på den hur många gånger du vill. Boon kommer att bekräfta ditt köp via mejl så håll utkik i din inkorg . (ibland händer det att den hamnar i din skäppost). Kom ihåg vilken mejladress och lösen du använder när du köper biljetten då den ger dig access när du loggar in. Behöver du support så är det till: hello@boon.tv du mejlar. Logga gärna in runt kl 20.15 så småpratar vi lite innan vi startar kl. 20.30-22.00.