(Genomfört) Live Event 15 december: Ensamhetsträning – Trygg och säker hund​

En hund vill inte vara själv. Den kan bli olycklig och stressad. Det här är något vi måste lära hunden att klara av. Gör man rätt, steg för steg, så blir hunden trygg i att vara ensam och passar till och med på att vila då du lämnar den.
 
Den 15 december ger jag dig mina bästa tips och råd gällande denna träning.
//Fredrik Steen
Viktig info kring inloggning:
 
Vi startar med inloggning kl. 20.45 och ser till att alla är med när jag startar kl. 21-22 med föreläsningen och så många frågor och svar jag hinner med.
 
Om du vill ha biljett så boka din plats så fort som möjligt.
 
Kan du inte se eventet live på kvällen den 15:e dec. men har en biljett, så har du ytterligare 7 dagar på dig att logga in och titta så många gånger du vill.
 
VIKTIGT – Kom ihåg hur du loggar in – mejl och lösen (på samma sätt som när du köper biljetten) och när vi kör live så är det bra om du har en bra uppkoppling så du kan se och höra mig bra. Ibland händer det att man måste starta om sidan om ditt nätverk inte är så bra, så ha lite tålamod. Får du trots det problem så är det bara att chatta med den proffsiga supporten på Boon eller skicka ett mejl till hello@boon.tv.
 
Boon kommer att skicka ett bekräftelsemejl till den adress du angav och även påminna dig ett par dagar innan. Får du inga mejl så kika i skärpposten om mejlen från Boon eventuellt har hamnat där.